Calculator Verkeerstechniek m/v

Vacature manager Projectbeheersing m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Opheusden

Vast

Bouw CAO

GMB

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

Deze werkgever verzorgt specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken voor opdrachtgevers. Als werknemer kun je je ontwikkelen binnen deze boeiende organisatie. Er is een eigen bedrijfsschool en ontwikkeling van de werknemers en het voorop lopen qua kennis en expertise is een belangrijke doelstelling binnen het bedrijf.
Als Calculator werk je als een zelfstandig expert, maar altijd met collega’s van engineeringen projectbeheersing aan de calculatie van nieuwe infraprojecten. Je werkt samen met jecollega’s om tot de meest complete en prijstechnisch aantrekkelijke aanbieding te komenwaar je trots op mag zijn.

Wat ga je doen?

Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van verkeerstechniek. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de complete kostprijsbegrotingen/calculaties van potentiele projecten. Binnen de gestelde termijnen stel je een offerte/aanbieding voor de klant op waarbij jij het een uitdaging vindt om de klantvraag te vertalen naar een oplossing.Je bent daarbij innovatief en creatief en in staat om risico’s goed in kaart te brengen.

Je bent onderdeel van de afdeling Verwerving. Je werkt veel samen met elkaar en je wordt gezien als sparringspartner voor de business. Collega’s weten je met grote regelmaat tevinden om te overleggen of jij zoekt contact met een werkvoorbereider of een tendermanager. Je krijgt energie van het doen verbetervoorstellen, het zoeken naar alternatieve beoordelingen en het veel in contact zijn met collega’s, leveranciers en klanten.

Welke werkzaamheden kun je verwachten in de rol?

 • In de aanbiedingsfase van verkeerstechnische projecten maak je volledige calculaties voor diverse opdrachtgevers, zoals Gemeenten en Provincie en Rijkswaterstaat;

 • Je houdt je bezig met de contractdocumenten en het beoordelen van voorwaarden,signaleren van kansen/risico’s en het aanvragen en beoordelen van offertes;

 • Je voert prijsberekeningen uit en weet deze met jouw kennis en ervaring goed te onderbouwen. Vanuit je kennis en ervaring doe je voorstellen voor bijvoorbeeld alternatieve materialen, en denk je mee over besparingsmogelijkheden, efficiencyverhoging, faalkostenreductie en het vergroten van de veiligheid;

 • Leveren van een bijdrage in het integraal optimaliseren van de kostprijs en samen met overige teamleden nadenken over innovatieve oplossingen.

  Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een technische richting als elektrotechniek ;

 • Je hebt ervaring als calculator in de verkeersmanagementsystemen;

 • Het werken rond wegen brengt risico’s met zich mee voor weggebruiker en

  wegwerker, Collega’s omschrijven jou als punctueel, actief en jij hebt een hoog

  verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Je bent goed met cijfers, maar nog beter in het verbanden leggen (technisch en

  contractueel) tijdens de tenderfase om zo het verschil te maken! De standplaats voor deze functie is Culemborg.

Wie zijn wij?

Deze werkgever verzorgt specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunneltechnische installaties. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het creëren van veilige verkeersomstandigheden en een optimale doorstroming bij wegwerkzaamheden en evenementen. Onze brede expertise spitst zich toe op het bedenken, ontwerpen en installeren van oplossingen voor een veilige en vlotte doorgang van het verkeer. Tevens kan zij de totale verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van geleiderailconstructies op zich nemen. Het bedrijf richt zich op de markten voor verkeers- en besturingstechniek en verkeersmanagement.

Wat hebben wij te bieden?

Een aantrekkelijke functie met dynamiek.Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is een eigen business school, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. De voorwaarden primair en secundair zijn volgens CAO. Metaal & Techniek, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je krijgt een vaste aanstelling of eerst een jaarcontract via Klick-Interim en je geniet van een beloning die afhankelijk is van je opleiding, kennis en ervaring. Bij al onze opdrachtgevers heerst een hands-on mentaliteit. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan.

Omschrijving bedrijf

Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim,
Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli