Klick-Interim

Over Klick-Interim

Welkom bij Klick-Interim!

Onze sterkte is persoonlijke aandacht en het is dat wat ons onderscheidt. Wij besteden aandacht aan onze opdrachtgevers, vacatures, kandidaten en niet te vergeten aan de verwachtingen die vaak off-the-record besproken worden.

Het ontstaan

Marja Padberg is de oprichter van Klick-Interim en is begonnen in februari 2009. Met meer dan 20 jaar ervaring in uitzenden, detacheren en werving & selectie in de technische branche, beschikt zij over ruime kennis en ervaring. Haar kracht is doorvragen en verbanden leggen. Marja verzamelt efficiënt en doelgericht informatie en verifieert deze, zowel bij het ontvangen van een vacature als bij het vinden van de juiste kandidaat.

Onze opdrachtgevers

Veel bedrijven zijn al jaren onze opdrachtgevers en door deze langdurige samenwerking kunnen wij snel schakelen en de juiste kandidaat selecteren, aangezien wij al kennis hebben over het bedrijf en de cultuur. Wij werken ook samen met zowel startende als ervaren zelfstandigen, die van groot belang zijn voor projecten en waardevolle bijdragen leveren door hun ervaring en kennis. Vele technici hebben via ons hun droombaan gevonden.

Ons netwerk

Wij putten uit een uitgebreid netwerk van ervaren technici, engineers en managers die graag projectmatig werken, evenals ZZP’ers. De laatste jaren is er een trend ontstaan naar meer langdurige samenwerkingen, waardoor er meer vacatures zijn voor vast dienstverband, zowel na een tijdelijke detachering als door middel van werving & selectie. Dus of u nu op zoek bent naar een tijdelijk project of een vast baan, bij Klick-Interim bent u aan het juiste adres.

De juiste match

Wij maken het verschil door oprecht betrokken te zijn en te zoeken naar de juiste match voor zowel werkgever als werknemer. Ons doel is bereikt als beide tevreden zijn.

Bent u nieuwsgierig en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Telefoon: 06-10985160

E-mail: info@klick-interim.nl