Klick-Interim

Over Klick-Interim

 

Het klinkt klein, maar het werkt groots: persoonlijke aandacht. Klick-Interim maakt daarmee het verschil. Aandacht voor de opdrachtgever, de vacature, de kandidaat. Maar vooral ook voor de verwachtingen die vaak off-the-record worden uitgesproken…

Het ontstaan

Marja Padberg is in februari 2009 gestart met Klick-Interim. Zij heeft sinds 1999 ervaring met uitzenden, detacheren en werving & selectie in de technische branche. Dus er is voldoende kennis en ervaring aanwezig. Doorvragen en verbanden leggen, dat is de kracht en passie van Marja. Op voorhand efficiënt en doelgericht informatie verzamelen en natrekken, zowel bij het ontvangen van een vacature als bij het zoeken naar de juiste kandidaat: een goede (werk)voorbereiding is het halve werk.

Onze opdrachtgevers

Veel bedrijven zijn al jaren opdrachtgever en door deze langdurige samenwerking kan Klick-Interim snel schakelen en de juiste kandidaat voor een vacature selecteren, de kennis over het bedrijf en de cultuur is immers al aanwezig.

Wij werken samen met ervaren en startende zelfstandigen,  deze technici zijn voor projecten van groot belang en zij leveren een extra toegevoegde waarde door hun ervaring en kennis.  Veel startende en ervaren techneuten hebben via ons hun droombaan gevonden.

Ons netwerk

Klick-Interim put uit een omvangrijk netwerk ervaren techneuten, engineers en managers die graag projectmatig werken. Maar ook  ZZP-ers zijn bij ons aan het juiste adres.

De laatste jaren is er een trend ontstaan naar meer langdurige samenwerking en daarom zijn er meer vacatures voor vaste aanstellingen, Dit kan na een tijdelijke detachering of gelijk door werving & selectie. Dus voor zowel tijdelijke projecten als een vaste  baan bent u aan het juiste adres bij Klick-Interim.

De juiste match

Hoe kan een intermediair het verschil maken,? Simpelweg door oprecht betrokken en belangstellend te zijn en voor zowel werkgever als werknemer te zoeken naar de juiste match.  Wanneer beide tevreden zijn is het doel bereikt! Zo simpel is het.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Telefoon             06-10985160

Mail                      info@klick-interim.nl