Werkwijze

Bewegen, continu. Hierdoor groeien we in alle facetten, wat ons maakt tot een waardevolle partner voor uw onderneming. Maar ook voor kandidaten. We dragen gericht bij aan talentontwikkeling.

Werving&Selectie; de juiste persoon op de juiste plek

De focus ligt altijd op de Klick tussen opdrachtgever en kandidaat. Onze persoonlijke aanpak maakt dat we bij Werving&Selectie daar al in de eerste instantie een ‘shift’ kunnen bewerkstelligen. Tel daar marktkennis en ruime ervaring in de techniek, specifiek de branches  Mechanical en Piping bij op, en reken uw voordeel uit. Voor de perfect match trekken we alles uit de kast! Assessments, psychologische- en competentietests, maar ook talentontwikkel-trajecten; we verzorgen het gehele traject. Voor een nog betere klik adviseren wij u gebruik te maken van Pure, neem gerust contact op voor meer informatie.

Headhunting, trefzeker

De meest efficiënte manier om bedrijven en hoger opgeleid personeel samen te brengen. Klick-Interim put uit een omvangrijk netwerk, filtert aan de hand van eisen, kennis, ervaring en empathisch vermogen. We werken doelgericht, calculerend en trefzeker. Heeft uw onderneming een (lastig in te vullen) vacature? Geef ons de kans mee te zoeken. Of bent u een kandidaat met potentie en klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak hier de juiste Klick.

Om kandidaten en opdrachtgevers perfect van dienst te kunnen zijn, beschikken we over actuele verklaringen en certificaten. Door de samenwerking met HelloFlex (PSC heeft een nieuwe naam)  gaat dit verder dan de certificeringen van NEN 4400, VCU en SNA.  Deze en andere certificaten kunt u op deze site downloaden.

We verbinden kandidaten en bedrijven in kader- en staffuncties. Tijdelijk, op projectbasis en vast. Meer weten? Neem contact met ons op, we maken graag kennis.