Vacature Senior Werkvoorbereider m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Rotterdam

Vast

Bouw CAO

Aannemer piping/petrochemie

Zeer afwisselende projecten, zowel maintenance als nieuwbouw en EPC projecten.

Als Werkvoorbereider in de petrochemie ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van tekeningen, procedures en de technische en administratieve werkvoorbereiding aan de hand van het bestek. Dat betekent dat je bestek, tekeningen en overige verstrekte informatie en inlichtingen bestudeert. Kwaliteitsissues bespreek je met de QA/QC medewerker. Vervolgens stel je projectmappen samen en verzorg je documentatie en complete werkmappen. Je ondersteunt voormannen, (hoofd)uitvoerders en projectleiding en je stelt tijdsplanningen op. Je maakt werkbegrotingen, onderhoudt contacten met klanten en je woont vergaderingen bij. Je stelt uittrekstaten op voor materialen en je stelt meer- en minderwerk berekeningen op. Verder verzorg je via de afdeling inkoop bestellingen van piping materiaal en uitbestedingen. Je verzorgt de archivering van de kwaliteitsregistratie op een (deel)project. Je werkt conform de procedures en richtlijnen van de bedrijfssystemen en verzorgt controle- en voortgangsrapportages (bv. in Isocontrol/Progress). Daarnaast lever je een bijdrage in het aanvragen en verzorgen van werkvergunningen, maak je kostencalculaties en voer je field checks uit. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop. Je werkt onder supervisie van je senior collega of je bent zelf supervisor van minder ervaren werkvoorbereiders. Dit is afhankelijk van jou kennis en ervaring. 

Jou profiel

  • Je beschikt over een afgeronde HTS-opleiding;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL) is een pre;
  • Daarnaast ben je accuraat, besluitvaardig, flexibel, oplossingsgericht, overtuigend, resultaatgericht, een teamplayer en een goede planner en organisator.

Wij bieden jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit, samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee. 

Het bedrijf

Het bedrijf is al sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van: nieuwbouw en ombouw van plants, bedrijfsstops, prefabricage en montage van piping, onderhoud en hoogwaardig projectmanagement. Wij voeren hoogwaardig technische projecten uit voor klanten zoals onder meer Shell, ExxonMobil, Kemira en Vopak. Onze dienstverlening getuigt van daadkracht, slagvaardigheid, flexibiliteit en betrokkenheid. Wij zijn en groeiend bedrijf en bieden onze werknemers een flexibele werkomgeving met voldoende doorgroeimogelijkheden en korte communicatielijnen.

 Wij bieden

Wij bieden jou een plezierige en stoere werkomgeving in een ambitieus, middelgroot bedrijf met korte communicatielijnen. Je draagt herkenbaar bij aan het succes van de onderneming. Collegialiteit, samenwerking, veiligheid en kwaliteit zijn belangrijke waarden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed in orde. Mochten je ambities om verdere opleiding vragen, dan denken we graag met je mee.

Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met de ambities van het bedrijf. Je krijgt betrokken en enthousiaste collega’s en komt te werken in een dynamisch, innovatief en multidisciplinair bedrijf.

 Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info(at)klick-interim.nl of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.

Soort dienstverband: Voltijd                                                                                 Salaris: €3.000,00 tot €4.500,00 /maand