Vacature Werkvoorbereider Opheusden/Heerjansdam m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Opheusden

Vast, 1 jaarcontract

Bouw CAO

Aannemer

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

Wanneer je als werkvoorbereider op zoek bent naar een bedrijf waar je voorop mag lopen qua innovatie & ontwikkeling én waar echt een prettige werksfeer is, dan is het zeer de moeite waard om deze vacature verder te lezen. Deze aannemer investeert in personeel, nieuwe werkwijzen en heeft de ambitie om een goed professioneel team neer te zetten op elk project dat ze aannemen.

Voor de bovengenoemde locaties zijn verschillende behoeftes, Heerjansdam heeft meer behoefte aan een senior werkvoorbereider met een civiele infra achtergrond en tevens een werkvoorbereider met een werktuigbouwkundige achtergrond. Opheusden heeft behoefte aan calculator/werkvoorbereider civiele betonbouw en een senior werkvoorbereider civiele infra. Kennis van UAV-CG en graag ook systems engineering is heel erg welkom voor alle vestigingen.

Zijn zuiveringen, gemalen en pompstations voor jou vertrouwd terrein? Dan kun je als werkvoorbereider aan de slag op mooie en multidisciplinaire projecten.

Wat ga je doen?

De voorbereiding van multidisciplinaire uitvoeringsprojecten begint eigenlijk al voor het begin. Met jouw kennis en ervaring draag je dan ook bij aan het opstellen van EMVI-plannen, aanbiedingsplanningen en inschrijvingen.

Krijgen we het project gegund? Dan zorg je voor doordachte projectplanningen en tijdige voortgangsrapportages. Voor je collega’s stel je werkplannen op. Om het overzicht te houden, werk je in een Relatics-omgeving. Hier beheer je de projectstructuren en -eisen, maar ook de risico- en raakvlakoverzichten. Verder schrijf je verificatieplannen, verificatierapporten, keuringsplannen en keuringsrapporten. Je zorgt voor een goede inkoopplanning en je sluit inkoopcontracten met leveranciers.

Krijg je te maken met contractuele afwijkingen, dan stel je onder supervisie van een projectleider een verzoek tot contractwijziging op en beheer je het overzicht van alle wijzigingen. Voor het algemene overzicht beheer, controleer, distribueer en archiveer je de relevante projectdocumenten.

Je werkomgeving

We werken aan boeiende projecten voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en gemeenten door het hele land. Bijvoorbeeld op afvalwaterzuiveringen, drinkwaterpompstations en gemalen. Je hebt veel vrijheid in je werk en je werkt met ervaren collega’s in een dynamisch team. Samen zetten jullie de schouders eronder. Geen dag is gelijk en dat maakt jouw baan zo leuk!

 Je sterke punten

Als spin in het web, krijg je energie van het verbinden van mensen. Helder communiceren doe je van nature en je planning- en organisatievaardigheden zijn ongeëvenaard. Je begrijpt wat de klant wil, je bent productiegericht en je bent ervan overtuigd dat samenwerken leidt tot de beste oplossingen. Afreizen naar verschillende projectlocaties? Dat vind je geen probleem. Je hebt je autorijbewijs, dus radio aan en gaan!

 Je profiel

Je bent geknipt voor deze functie, want je hebt:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding binnen 1 van de genoemde specialiteiten (WTB-Civiel).
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Kennis van uitvoeringstechnieken en moderne contractvormen, waaronder UAV-GC.
  • Uitstekende kennis, toegepast in zuiveringen, gemalen en pompstations
  • Ervaring met de softwarepakketten: MS-project, Relatics en Metacom is een pre.

Je kansen

Past deze functie bij jou? Dan bieden wij je graag een uitdagende functie aan, waarin je kunt meegroeien naar bijvoorbeeld Ontwerpleider of Projectleider (deze functies staan overigens ook open). Omdat we samen met jou de toekomst in willen, verdien je een goed salaris en heb je volop leer- en doorgroeimogelijkheden. Verder krijg je jaarlijks 40 vakantiedagen (op basis van fulltime). En natuurlijk krijg je er een enthousiast team met leuke collega’s bij!

 Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info@klick-interim of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.