Vacature Projectleider W m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Nijmegen/Wijchen

Vast

Installatietechniek

Familiebedrijf (2e generatie) met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek.

In deze organisatie staat samenwerken, innoveren en investeren in mensen, materiaal en oplossingen centraal, er zijn korte lijnen. En het bedrijf groeit gestaag.

Wat ga je doen?

Als ervaren projectleider ben je technisch, financieel, operationeel verantwoordelijk voor projecten. Je verzorgt het traject van uitbesteding en draagt zorg voor de planning, coördinatie en begeleiding van de projecten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en je bent zorgdragend voor een optimaal samenspel tussen de verschillende disciplines. Je schept de juiste randvoorwaarden en ziet erop toe dat projecten worden uitgevoerd conform planning, budget, veiligheid en de geldende kwaliteitsnormen. Je neemt zitting in bouwvergaderingen, organiseert kick-off meetings en projectevaluaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor continue procesoptimalisatie, het waarborgen van de continuïteit, het vergroten van efficiëntie en effectiviteit. Je stuurt indien van toepassing tevens onderaannemers aan van het project. Vanuit jouw kennis van gebouwgebonden technische installaties ben je in staat om medewerkers binnen jouw aandachtsgebied op inhoud te overtuigen. Je draagt zorgt voor het creëren van win-win situaties voor verschillende afdelingen binnen het bedrijf, waardoor er wordt samengewerkt aan het behalen van maximaal rendement van de projecten.

Wat we bieden

  • Een informele en fijne werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega’s.
  • Een rol in een moderne organisatie die volop in beweging is: innovatie en duurzaamheid zijn zichtbaar in de projecten waarin je werkt.
  • Goede interne faciliteiten en moderne automatiseringssystemen zodat jij je functie prettig kunt uitvoeren.
  • Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Vanzelfsprekend horen er bij deze functie een leaseauto en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die we graag met jou aan tafel bespreken.

 Wat we vragen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau (HTS/HIT), MIT W1 en W2 of AOG/APG aangevuld met functie- en vakgerichte cursussen en minimaal 5 jaar ervaring met omvangrijke projecten.
  • Je beschikt over goed ontwikkelde leidinggevende en organisatorische kwaliteiten en bent ondernemend.
  • Je hebt een standvastig karakter, maar je voelt het aan om mee te veren wanneer nodig.
  • Tevens sta jij bekend om jouw goed ontwikkelde technisch inzicht en uitstekende communicatieve, commerciële en sociale vaardigheden.
  • Met jouw overtuigingskracht en arbeidsethos weet je anderen te motiveren en voor je te winnen. Voorts heb je een goed ontwikkeld gevoel voor onderlinge verhoudingen en werk word je gegund.

 Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info@klick-interim.nl of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.