Vacature Werkvoorbereider m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Goor (OV)

Jaarcontract, vaste aanstelling, werving & selectie

Bouw CAO

ASD Groep

De ADS Groep heeft de Werving en Selectie voor de functie Werkvoorbereider exclusief bij Klick-Interim als opdracht neergelegd, ADS Groep is een specialistische aannemer met een kantoor en fabricagehal op een bijzondere locatie, zij werken in verschillende teamsamenstelling aan projecten en voorzien in een goede doorgroei- en hebben uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben je van opdracht tot aan oplevering betrokken bij de realisatie van projecten, of bij gedeelten daarvan. Afhankelijk van de omvang en de projectvorm werk je in een klein of groot team. De projecten bij de ADS Groep zijn veelal multidisciplinair en kunnen ook monodisciplinair zijn. De contracten waarmee je werkt zijn veelal UAV, UAV-GC en Bouwteam. Er wordt gewerkt met de volgende programma’s; Metacom, Navisworks, MS Project/Asta, AutoCad, Relatics en Ed Controls. 

Hoe ziet een werkdag eruit als  werkvoorbereider?

Als werkvoorbereider werk je zelfstandig binnen het projectteam aan projecten. Je werkt intensief samen met engineers aan één of meerdere projecten. Je bestelt en/of vraagt prijzen aan van materialen, installaties, materieel en onderaanneming welke vanuit het ontwerp of volgens specificatie benodigd zijn voor het project. Je maakt planningen en vergelijkt prijzen en levertijden. Wanneer er sprake is van een UAV-GC contract, dan leid je uit de specificaties de eisen voor het ontwerp en de realisatie af, al dan niet samen met een ontwerpleider. De eisen en afspraken van de projecten heb je paraat en controleer je voortdurend. Waar nodig optimaliseer je de planning. Daarnaast communiceer je met collega’s, derden en opdrachtgever over de techniek, planning, veiligheid en de voortgang van het project. Je bent bekend met procedures, vergunningen, voorschriften, normen en eisen op werktuigbouwkundig vlak. Ervaring in de drinkwater en/of afvalwaterbranche is een pré. Je neemt deel aan verschillende overleggen en levert input voor financiële rapportages. Gemiddeld ben je 1 á 2 dagen per week op een projectlocatie in Nederland.

Je sterke punten

Je schakelt snel tussen projecten en behoudt het overzicht. Je werkt zelfstandig, gestructureerd en bent pragmatisch. Je communiceert gemakkelijk en kunt goed samenwerken en afstemmen. Je neemt verantwoordelijkheid en initiatief.

Je profiel

  • Je kunt tekeningen en P&ID’s lezen
  • Je bent bekend met materialen en corrosievormen in de drinkwater- en afvalwaterbranche
  • Je bent bekend met verschillende WTB installaties en hebt kennis van pompen en pompsystemen.
  • Arbo, NEN en kwaliteitsnormen zijn bij je bekend
  • Je bent bekend met de contractvormen UAV, UAV-GC en bouwteam
  • Je hebt kennis van KAM procedures en bent gewend om aan veiligheidseisen te voldoen
  • Bij voorkeur een WTB opleiding of aanverwante technische opleiding gevolgd en je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring in de afvalwater en/of drinkwaterbranche.
  • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie/branche

Wat zij bieden

Leuke collega’s (je krijgt ongeveer 10 werkvoorbereiders werktuigbouw/water als je directe collega’s) waar je vragen aan kunt stellen, kennis mee kunt delen en waar je als team mee kunt scoren. Je krijgt veel vrijheid en goede ideeën zijn altijd welkom. Er zijn veel mogelijkheden om verder te groeien en je te ontwikkelen.  De cultuur is nuchter en recht door zee, kwaliteit leveren is uiterst belangrijk en  klantgericht zijn is de norm.

Bij ADS Groep krijg je te maken met zowel de projecten alsook de maakindustrie. De breedte van de branche is sterk vertegenwoordigd binnen ADS Groep.

Arbeidsvoorwaarden

De ADS Groep biedt je een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Zij volgen de Bouw CAO en het aantal vrije dagen is samengesteld uit 15 Adv-dagen, 25 verlofdagen en 3 dagen kort verzuim. Zij bieden de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en diverse doorgroeimogelijkheden. 

ADS Groep als jouw nieuwe werkgever

ADS Groep is dé partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Zij realiseren multidisciplinaire en geïntegreerde projecten op het gebied van waterbehandeling en zorgen ook voor het beheer en onderhoud. Zij onderscheiden zich door grote toewijding, vakmanschap en jarenlange ervaring met opdrachtgevers in de watersector. 

ADS Groep is in transitie. Ze staan bekend als de excellente maakpartij die maatwerk en strak projectmanagement levert tegen een scherpe prijs.

Onder het nieuwe management van ADS Groep groeien ze echter ook uit tot klantgerichte bouwpartner en kennisleverancier die bijvoorbeeld ook in bouwteams een gewaardeerd teamlid is. Dit echter wel met behoud van een gestroomlijnde uitvoering van de projecten met eigen kennis van werktuigbouw, civiel, infra en vaste partners voor elektrotechniek en procesautomatisering.

ADS Groep werkt in 4 sectoren: water, bouw, toelevering water en toelevering bouw.  Voor de activiteiten in de toelevering beschikt ADS Groep over eigen productie faciliteiten in Goor. Voor de sector Water worden stalen en werktuigbouwkundige componenten in de eigen prefab shop gebouwd evenals piping en appendages.

Dit alles vanuit de achtergrond dat je zelf de cruciale onderdelen en componenten moet kunnen bouwen en samenstellen. Hierin is ADS Groep uniek in Nederland. Daarnaast is ADS de partner voor systeemintegratie en modulair bouwen. Binnen de watersector volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op. Om waterzuiveringen in staat te stellen onderdelen te upgraden, biedt ADS Groep Water modulaire en duurzame oplossingen zoals Verdygo®. Deze kostenefficiënte concepten passen zich geheel aan naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn ze in de watersector uitgegroeid tot een gewaardeerde partner. ADS Groep realiseert onder andere rioolwaterzuiveringen, gemalen, energiefabrieken, drinkwaterpompstations, onthardingsinstallaties en pompputten. 

Geïnteresseerd of vragen?

Stuur je CV met 2 referenties met je wensen naar info@klick-interim.nl wanneer je belangstelling hebt voor deze mooie vacature bij de ADS Groep,  er wordt daarna contact met  je opgenomen. Indien je vragen hebt kun je bellen met Marja Padberg op  06-10985160.