Vacature Projectleider Elektrotechniek m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Nijmegen

Vast

CAO Installatietechniek

Installatiebedrijf met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek, voor utilliteit, industrie en particulieren.

Beste familiebedrijf van Gelderland in 2019

Wat ga je doen?

Als projectleider E ben je technisch, financieel en operationeel verantwoordelijk voor de projecten. Je verzorgt het traject van uitbesteding en draagt zorg voor de planning, coördinatie en begeleiding van de projecten. In zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Je onderhoudt nauwe contacten met de opdrachtgever en zorgt voor een optimaal samenspel tussen de verschillende disciplines.
Vanuit jouw kennis en ervaring met gebouwgebonden elektrotechnische installaties weet jij projecten kwalitatief hoogwaardig en naar tevredenheid van de klanten te realiseren. 

Wat we vragen

  • Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische opleiding op mbo/hbo niveau.
  • Een aantal jaren werkervaring binnen een soortgelijke functie.
  • Kennis van de markt en de toegepaste technieken.
  • Als projectleider beschik je over leidinggevende en organisatorische kwaliteiten.
  • Je hebt een goed ontwikkeld technisch inzicht, goede communicatieve, commerciële en sociale vaardigheden.

Wat we bieden

  • Wij bieden een informele werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega’s.
  • Wij zorgen voor goede interne faciliteiten en moderne automatiseringssystemen waardoor jij jouw functie goed kunt uitvoeren.
  • Aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden die wij graag met jou aan tafel bespreken.
  • Een leaseauto.

 Het bedrijf

Het bedrijf is een familiebedrijf in Wijchen (opgericht in 1962) gespecialiseerd in installatietechniek. Zij zijn in 2019 uitgeroepen tot beste gelderse familiebedrijf. Met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek maken wij installaties op maat voor alle voorkomende projecten. Op innovatieve wijze worden deze disciplines gebundeld met maar één doel: installaties die voldoen aan de verwachtingen van de klant qua prestatie, energiezuinigheid en kostenbeheersing. Daarnaast leveren wij service & onderhoud voor alle gebouwgebonden installaties. Zo werken uw installaties energiezuiniger, voorkomt u storingen en gaan de installaties langer mee.

 Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info@klick-interim.nl of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.