Vacature Senior Uitvoerder m/v

Uitvoerder

Ga jij als Senior Uitvoerder aan de slag bij een innovatief, flexibel en informeel bedrijf? Binnen multidisciplinaire projecten in de watersector zorgdragen dat jouw project op tijd, binnen budget en naar volle tevredenheid wordt opgeleverd? Jij bent er verantwoordelijk voor dat projecten soepel draaien en zowel naar de opdrachtgevers als naar je eigen organisatie het gewenste resultaat opleveren.

Als persoon ben jij de natuurlijke leider en onderdeel van het team, maar loop je niet weg voor het nemen van besluiten om jouw team en het project verder te brengen. Je bent in staat om goed te communiceren met alle lagen binnen de organisatie van vakman tot en met het management.

 

 Jouw functie als Senior Uitvoerder

Gedurende het project geef je leiding aan jouw team. Je bent zelfstandig technisch project verantwoordelijk voor (deel) projecten. Je bewaakt de planning en de voortgang van het project. Je hebt overleg met leveranciers, bepaald de hoeveelheid en het tijdstip waarop materieel, materiaal en personeel wordt ingezet. Kortom je bent verantwoordelijk voor planning en logistiek. Je signaleert meer-minderwerk en registreert dit. Je verstrekt de benodigde projectadministratie aan de Projectleider. Je hebt oog voor verplichtingen en producties. Je draag zorg voor de kwaliteitsborging onder andere bij het uitvoeren van kritieke controles, het vastleggen hiervan en het signaleren en oplossen van fouten en gebreken, het beoordelen van gegevens en leveranties. Je zorgt voor een verzorgde werklocatie en uitstraling naar de buitenwereld en de juiste afwikkeling van materieel, administratie en middelen na afronding van het project. Je geeft leiding aan vaklieden op de bouw, ziet toe op een juiste werkhouding. Je schept een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving en  onderkend  veiligheid- en milieurisico’s. Je ondersteund van het veiligheidsbewustzijn en stimuleert KAM-meldingen en bent actief in het bijdragen aan de verbeteringen en toezien op de naleving van interne en externe processen. Je bent je bewust van je eigen voorbeeldfunctie.

Binnen ADS Groep krijg je ca. 140 collega’s verdeeld over de 4 sectoren. Je komt te werken binnen een informele en dynamische omgeving. ADS Groep staat bekend om hun gecombineerde kennis van WTB, beton en infra. Voor jou betekend dit, dat jouw achtergrond bij voorkeur civiel (beton) of werktuigbouwkundig is met een sterke interesse in de disciplines infra, elektrotechniek en procesautomatisering. Deze laatste twee disciplines worden door vaste partners ingevuld op basis van bewezen kwaliteit en samenwerking.

 Je beschikt minimaal over de volgende ervaring en kennis:

  • Je beschikt over een MBO/HBO werk en denkniveau;
  • Ervaring met civiele betonbouw in afvalwater of drinkwater is een pré;
  • Kennis van de markt; affiniteit met WTB, procestechnologie en E/PA;
  • 3-5 jaar ervaring met coördinatie en afstemming binnen multidisciplinaire projecten;
  • Ervaring in contracten met UAV, UAV-gc en kwaliteitsborging;
  • Kennis van Systems Engineering, Relatics en planningsprogramma’s als MS-Projects, daarnaast in staat om informatie van tekeningen en P&ID’s te kunnen lezen en interpreteren;
  • Veiligheid in de bouw is voor jou vanzelfsprekend en je bent bekend met veiligheid voorschriften en richtlijnen.

 Wat bieden wij?

ADS Groep biedt een zeer zelfstandige uitdagende functie binnen een innovatief doelgericht bedrijf die binnen haar vakgebied op topniveau opereert en een sterke positie heeft als één van de leiders in de markt. ADS Groep biedt een uitstekend en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

 

ADS Groep als jouw nieuwe werkgever

ADS Groep is dé partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industriële verwerkers van afvalwater. Zij realiseren multidisciplinaire en geïntegreerde projecten op het gebied van waterbehandeling en zorgen ook voor het beheer en onderhoud. Zij onderscheiden zich door grote toewijding, vakmanschap en jarenlange ervaring met opdrachtgevers in de watersector. 

ADS Groep is in transitie. Ze staan bekend als de excellente maakpartij die maatwerk en strak projectmanagement levert tegen een scherpe prijs.

Onder het nieuwe management van ADS Groep groeien ze echter ook uit tot klantgerichte bouwpartner en kennisleverancier die bijvoorbeeld ook in bouwteams een gewaardeerd teamlid is. Dit echter wel met behoud van een gestroomlijnde uitvoering van de projecten met eigen kennis van werktuigbouw, civiel, infra en vaste partners voor elektrotechniek en procesautomatisering.

ADS Groep werkt in 4 sectoren: water, bouw, toelevering water en toelevering bouw.  Voor de activiteiten in de toelevering beschikt ADS Groep over eigen productie faciliteiten in Goor. Voor de sector Water worden stalen en werktuigbouwkundige componenten in de eigen prefab shop gebouwd evenals piping en appendages.

Dit alles vanuit de achtergrond dat je zelf de cruciale onderdelen en componenten moet kunnen bouwen en samenstellen. Hierin is ADS Groep uniek in Nederland. Daarnaast is ADS de partner voor systeemintegratie en modulair bouwen. Binnen de watersector volgen technologische ontwikkelingen elkaar snel op. Om waterzuiveringen in staat te stellen onderdelen te upgraden, biedt ADS Groep Water modulaire en duurzame oplossingen zoals Verdygo®. Deze kostenefficiënte concepten passen zich geheel aan naar de wensen en eisen van de opdrachtgever. Door de jaren heen zijn ze in de watersector uitgegroeid tot een gewaardeerde partner. ADS Groep realiseert onder andere rioolwaterzuiveringen, gemalen, energiefabrieken, drinkwaterpompstations, onthardingsinstallaties en pompputten. 

Geïnteresseerd of vragen?

Stuur je CV met 2 referenties met je wensen naar info@klick-interim.nl wanneer je belangstelling hebt voor deze mooie vacature bij de ADS Groep,  er wordt daarna contact met  je opgenomen. Indien je vragen hebt kun je bellen met Marja Padberg op  06-10985160.