Vacature Calculator WTB in Opheusden m/v

Vacature manager Projectbeheersing m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Opheusden

Vast

Bouw CAO

GMB

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

Professioneel en betrouwbaar familiebedrijf zoekt werktuigbouwkundigen die hart hebben voor het waterbouwkundige projecten.
Spreekt multidisciplinair werken jou aan? Wil je deel zijn van een team specialisten die grote maar ook kleinere projecten ontwerpt, uitvoert en in bedrijf stelt?

Dan is dit het bedrijf waar jij wilt werken! De kennis op het gebied van water, energie en grondstoffen is onderscheidend. Zij werken samen, denken mee en richten onze talenten op de behoefte van klanten en omgeving. Ambities, relaties en innovatieve oplossingen zijn gericht op duurzaamheid.

Je krijgt 350 enthousiaste collega’s binnen dit familiebedrijf. Er zijn 6 adressen waarvan uit gewerkt wordt, allen centraal gelegen in Nederland.

Voor de locatie Opheusden zoeken we een Calculator WTB M/V

Zij realiseren complete projecten, van ontwerp en engineering tot en met realisatie en onderhoud. Denk hierbij aan persleidingen, gemalen, waterzuiveringen (drinkwater, AWZI & RWZI), vergistings- en composteringsinstallaties, sluis- en stuwcomplexen. Zowel renovaties als de ombouw van zuiveringen tot een energie- en grondstoffenfabriek. Projecten waarbij we verschillende disciplines combineren.

Taken en verantwoordelijkheden  Opstellen van werkbegroting, -planning, termijnregeling en projectplan

  •  Beheren, distribueren en archiveren van relevante projectgegevens

  •  Opstellen calculatie-/raming voor tenders c.q. projecten

  •  Bekijken en beoordelen van alternatieve oplossingen

  •   Opstellen van risico- en kansendossier

  •   Voorbereiden van inschrijvingsdocumenten

  •   Opvragen van offertes en het tijdig inkopen conform gestelde doelstelling

  •   Opstellen nacalculatie

  •   Begeleiden van beginnende en junior calculatoren/werkvoorbereiders

  •  Actief toepassen van het MZS-kwaliteitssysteem

Profiel

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau aangevuld met gerichte cursussen. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie en ervaring met geïntegreerde contractvormen en multidisciplinaire projecten. Ook beschik je over een uitstekend constructief inzicht en een goede markt- en productkennis en ben je in staat om in processen en structuren te denken waardoor je kritische factoren in een projecten onderscheidt en bewaakt. Ervaring met Metacom is een pre.

Je bent pro-actief, analytisch, commercieel en creatief ingesteld, communicatief sterk in woord en geschrift en je planning- en organisatievaardigheden zijn uitstekend. Samenwerken en oplossend vermogen zitten in je genen. Je weet prioriteiten te stellen gericht op wensen vanuit de klant en de organisatie. Vanzelfsprekend herken je jezelf in onze trefwoorden: no-nonsense, betrokken en betrouwbaar. Je bent bereid te reizen naar projecten.

Wat hebben wij te bieden?
Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met deambities van het bedrijf. Je krijgt enthousiaste en professionele collega’s en komt te werken in eendynamisch en innovatief bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers. Behalve een marktconforme beloning bieden zij eveneens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsfaciliteiten en diverse persoonsgebonden verzekeringen. Je krijgt een vaste aanstelling. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan.

Omschrijving bedrijf

Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV, bij voorkeur in Word.
Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160,m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli