Vacature “leerling” Field Service Engineer m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Enschede

1 jarig contract

Bouw CAO

Klein specialistisch pompenbedrijf

No-nonsense cultuur, met z'n allen de schouders eronder.

Voor een bedrijf in Enschede dat pompinstallaties ontwikkeld en reviseert zoeken wij een schoolverlater die opgeleid wil worden tot Field Service Engineer. Er wordt gewerkt in een hecht team, van ruim 10 medewerkers;  onder andere field service engineers, werkvoorbereiders, -planners, engineers en bedrijfsleiding. Samen zijn zij in staat om snel en adequaat reparaties aan rotating equipment te verrichten.

Kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan voorop.

Werkzaamheden

De afdeling fieldservice. Onze fieldservice afdeling staat behalve voor revisiewerk ter plaatse, ook klaar voor service gerichte activiteiten. Zoals in- en uitbouwen, uitlijnen door middel van laser uitlijning, trilling-analyse. Het repareren  en reviseren alle denkbare rotating equipment: Alle merken en typen, pompen, stoomturbines, tandwielkasten, compressoren, blowers en mechanical seals.

Taken

Hoofdzakelijk bestaan de werkzaamheden voor monteurs uit montage en demontage van installaties en licht constructiewerk. De werkzaamheden worden in teamverband zowel in de werkplaats uitgevoerd als op locaties in heel Nederland.

Onze ideale kandidaat

  • Heeft een technische opleiding genoten met stage-ervaring
  • Is nauwkeurig en netjes met zijn werk en zijn gereedschap bezig
  • Is communicatief en klantvriendelijk en representatief
  • Heeft enige kennis en inzicht in technische systemen zoals pompen en werktuigbouwkundige bewegende delen
  • Is flexibel ingesteld zijn
  • Is bereid om te reizen
  • Is sterk klant- en servicegericht ingesteld

Wat hebben wij te bieden?

Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Je wordt “on the job” opgeleid door ervaren en geduldige collega’s. Na je opleidingsperiode krijg je een contract met de intentie deze te verlengen naar een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn een marktconform salaris gebaseerd op een 40-urige werkweek en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen (ATV). Daarnaast bouw je pensioen op.

Omschrijving bedrijf

Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV, bij voorkeur in Word opmaak. Graag ontvangen we eveneens 2 referenties zodat we deze kunnen natrekken. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl 

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli