Vacature Inkoper m/v

Vacature Manager Projectbeheersing m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Enschede

1 jarig contract

Bouw CAO

GMB

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

Voor een betrouwbaar en professioneel familiebedrijf zoeken wij een Inkoper. Het bedrijf kenmerkt zich door verbondenheid en samenwerking. Zij staan voor toonaangevende expertise en duurzame oplossingen op het gebied van waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw & infra. Zij ontwerpen, realiseren, beheren, onderhouden én exploiteren. Ze werken aan geïntegreerde, multidisciplinaire projecten en aan service -en exploitatie activiteiten. De kennis die zij bezitten op het gebied van water, energie en grondstoffen is onderscheidend. Zij denken mee en richten hun talenten op de behoefte van klanten en omgeving. Ambities, relaties en innovatieve oplossingen zijn gericht op duurzaamheid.

Als inkoper ben je betrokken bij het ontwerp en de realisatie van kleine tot grote integrale projecten. Vanwege hun specifieke kennis spelen leveranciers en onderaannemers hierbij een essentiële rol. Belangrijk hierin is om de samenwerking binnen de toeleveringsketen optimaal te laten verlopen.
Bij onze aanbestedingen en projecten lever je een professionele bijdrage op inkoopgebied. Je werkt nauw samen met de projectteams om de gekozen projectstrategie mede vorm te geven. Om dit te kunnen realiseren is ervaring met bouw en techniek noodzakelijk als ook affiniteit met financiële en contractuele aangelegenheden.

Belangrijke aspecten binnen het taakgebied zijn het verder uitwerken en implementeren van een gestandaardiseerde en eenduidige methode van inkopen om te komen tot kostenreductie, risicobeheersing en hogere leverbetrouwbaarheid. Het voorbereiden, coördineren en afwikkelen van inkooptransacties zijn belangrijke onderdelen van deze functie.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 5 jaar ervaring in de wereld van de bouw en/of werktuigbouw

 • Aanvullende opleidingen op inkoopgebied, Nevi 1 en Nevi 2 zijn een pré

 • Kennis van en ervaring met bouwcontracten, aanbestedingen en tenders

 • EMVI, UAV, UAV-GC zijn bekende termen

  Als inkoper ben je altijd op zoek naar verbeteringen van het inkoopproces. Je bent dan ook in staat zowel in- als extern initiatieven te nemen (netwerken) en mensen te overtuigen van de gekozen weg. Hierin ben je volhardend, resultaatgericht en leergierig ingesteld. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend uit de voeten. Het reizen naar onze kantoren en projectlocaties is voor jou geen probleem en je bent dan ook in het bezit van rijbewijs B.

  Wat hebben wij te bieden?
  Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met deambities van het bedrijf. Je krijgt enthousiaste en professionele collega’s en komt te werken in eendynamisch en innovatief bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers. Behalve een marktconforme beloning bieden zij eveneens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsfaciliteiten en diverse persoonsgebonden verzekeringen. Je krijgt een vaste aanstelling. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan.

  Omschrijving bedrijf

  Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd in deze functie stuur dan vandaag nog je CV, bij voorkeur in Word en voorzien van je salarisindicatie en met een referentie.
  Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli