Vacature Monteur Ondergrondse Infra (vaste baan) m/v

Zoek je een nieuwe werkgever waar je afwisseling vind in je werkzaamheden en waar vrijheid en zelfstandigheid erg wordt gestimuleerd? Dan ben je bij deze werkgever aan het juiste adres! Zij investeren in jou opleiding en training, en geven je de mogelijkheid om te groeien binnen het bedrijf. Je ontvangt een contract bij dit bedrijf en kunt in overleg snel of later starten aan je nieuwe baan. Zij zoeken leerlingen maar ook leermeesters en alles wat daartussen valt. Het bedrijf bouwt én beheert gas-, water-, elektriciteits-, warmte en telecomnetwerken door heel Nederland. Die veelzijdigheid vind je terug in de functies. De monteurs zijn veelal thuis in infra, aansluitingen voor elektra, water, gas, glasvezel of voor KPN of Ziggo. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend!

Wij zoeken monteurs door heel Nederland die in het bezit zijn of willen komen van onderstaande opleidingen en/of certificaten:

 • Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding op niveau 2, 3 of 4

 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

 • Je bent in het bezit van de certificaten VCA (1 of 2) óf ELH (eerste levensreddende

  handelingen) en kleine blusmiddelen en/of BHV (bedrijfshulpverlener)

 • VIAG (veiligheidsinstructie aardgas)

 • Veilig werken langs de weg

 • Veilig werken langs het spoor

 • Hygiënisch werken met water

 • Asbestcement

  Jij bewaakt de veiligheid, voortgang en kwaliteit van het uit te voeren werk. Tot slot zorg je voor een productieve en goede sfeer.

  Wat hebben wij te bieden?
  Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met de ambities. Je krijgt enthousiaste en professionele collega’s en komt te werken in een dynamisch bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers. Behalve een marktconforme beloning bieden we eveneens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsfaciliteiten en de mogelijkheid om een bedrijfsauto te rijden. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan. Dit is een werving & selectieopdracht, je ontvangt dus een contract rechtsreeks bij het bedrijf.

  Omschrijving bedrijf

  Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim,
  Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli