Vacature Ontwerpleider Civiel of WTB

Vacature Ontwerpleider m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Opheusden

1 jarig contract

Bouw CAO

GMB

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

 

Professioneel en betrouwbaar familiebedrijf zoekt werktuigbouwkundigen die hart hebben voor het waterbouwkundige projecten.
Spreekt multidisciplinair werken jou aan? Wil je deel zijn van een team specialisten die grote maar ook kleinere projecten ontwerpt, uitvoert en in bedrijf stelt?

Dan is dit het bedrijf waar jij wilt werken! De kennis op het gebied van water, energie en grondstoffen is onderscheidend. Zij werken samen, denken mee en richten onze talenten op de behoefte van klanten en omgeving. Ambities, relaties en innovatieve oplossingen zijn gericht op duurzaamheid.

Je krijgt 350 enthousiaste collega’s binnen dit familiebedrijf. Er zijn 6 adressen waarvan uit gewerktwordt, allen centraal gelegen in Nederland.

Voor de locatie Opheusden zoeken we een Ontwerpleider Civiel of WTB M/V

Zij realiseren complete projecten, van ontwerp en engineering tot en met realisatie en onderhoud. Denk hierbij aan persleidingen, gemalen, waterzuiveringen (drinkwater, AWZI & RWZI), vergistings- en composteringsinstallaties, sluis- en stuwcomplexen. Zowel renovaties als de ombouw van zuiveringen tot een energie- en grondstoffenfabriek. Projecten waarbij we verschillende disciplines combineren.

Taken en verantwoordelijkheden

De taken en verantwoordelijkheden bestaan onder meer uit:

Controleren en goedkeuren Deel Management Plan ontwerp Vaststellen en bewaken ontwerpbudget
Opstellen en bewaken ontwerpplanning
Bepalen diepgang ontwerp in tenderfase

Bepalen belangrijkste en meest risicovolle kostprijselementen per fase Samenstellen en aansturen ontwerpteam
Opstellen uitvraag/contract ontwerpende partij
Controleren en goedkeuren verificatieplan ontwerpeisen

Maken ontwerpkeuzes middels Trade-Off Matrices Valideren ontwerp
Controleren en goedkeuren verificatierapport Opstellen ontwerpnota

Vervullen rol VGM-coördinator ontwerpfase Actief toepassen van het MZS-kwaliteitssysteem

Profiel
Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau aangevuld met gerichte cursussen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie of minimaal 7 jaar ervaring als ontwerper en/of projectleider bij geïntegreerde multidisciplinaire projecten binnen het vakgebied. Tevens heb je ervaring opgedaan met de diverse contractvormen zoals UAV-gc, bouwteam, etc. Ook beschik je over een uitstekend constructief inzicht en een goede markt- en productkennis en ben je in staat om in processen en structuren te denken waardoor je kritische factoren in een projecten onderscheidt en bewaakt. Kennis van Systems Engineering en Metacom is een pré.
Je bent proactief, analytisch, commercieel en creatief ingesteld, communicatief sterk in woord en geschrift en je planning- en organisatievaardigheden zijn uitstekend. Samenwerken en oplossend vermogen zitten in je genen. Je weet prioriteiten te stellen gericht op wensen vanuit de klant en de organisatie. Vanzelfsprekend herken je jezelf in onze trefwoorden: no-nonsense, betrokken en betrouwbaar. Je bent bereid te reizen naar de projecten binnen Nederland.

Wat hebben wij te bieden?
Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met deambities van het bedrijf. Je krijgt enthousiaste en professionele collega’s en komt te werken in eendynamisch en innovatief bedrijf met praktisch ingestelde en betrokken medewerkers. Behalve een marktconforme beloning bieden zij eveneens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsfaciliteiten en diverse persoonsgebonden verzekeringen. Je krijgt een vaste aanstelling. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan.

Omschrijving bedrijf

Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim,
Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli