Vacature Manager Projectbeheersing m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Opheusden

Vast

Bouw CAO

Aannemer Civiel & Werktuigbouwkundig

Sociaal familiebedrijf met 400+ medewerkers, aandacht voor innovatie, opleiding, training en sfeer.

Dit bedrijf kenmerkt zich door verbondenheid en samenwerking. Wij staan voor toonaangevende expertise en duurzame oplossingen op het gebied van waterveiligheid, waterkwaliteit, bio-energie en industriële bouw & infra. Wij ontwerpen, realiseren, beheren, onderhouden én exploiteren.

Binnen de afdeling Waterkwaliteit & installaties zijn we op zoek naar een fulltime

Manager projectbeheersing m/v                                                                       

Multidisciplinaire, geïntegreerde projecten. Daar houden we ons mee bezig. Onze focus ligt hierbij op afvalwaterzuiveringen, drinkwaterpompstations, gemalen, persleidingen en vergistings- en composteringsinstallaties. We realiseren complete nieuwbouw en renovatieprojecten van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud. Projecten waarbij we de diverse disciplines combineren en integreren.

Samen met de clusters Waterveiligheid & constructies en Haven & industrie  hebben we alle kennis in huis op het gebied van ontwerpen en bouwen.

 De functie

Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de procesbeheersing en de kwaliteit van tender- en uitvoeringsfase van geïntegreerde en multidisciplinaire projecten met als doel een optimaal projectrendement.

 • Je bent verantwoordelijk voor de integrale bewaking op de aspecten Tijd-Geld-Kwaliteit binnen jouw projecten en het tijdig en volledig informeren van en rapporteren aan de projectmanager.
 • Je bent functioneel verantwoordelijk voor het (laten) opstellen van een gedragen projectmanagementplan (PMP).
 • Je werkt projectstructuren (SBS, WBS) uit en zorgt voor een juiste inrichting van de relatics-tool.
 • Je bent verantwoordelijk voor het laten opstellen van verificatieplannen en verificatierapporten op jouw projecten.
 • Vanuit planningsmanagement zorg je ervoor dat alle disciplines hun bijdrage leveren aan de integrale (project)planning en stem jij de planningen van de disciplines op elkaar af. Samen met de werkvoorbereider bewaak je de planning.
 • Vanuit risicomanagement ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een risico inventarisatie, het kwantificeren van de  risico’s en het benoemen en plannen van beheersmaatregelen.
 • Je bent gericht op het beheersen van de risico’s en alle beheers aspecten in het project.
 • Je bent verantwoordelijk voor het identificeren en beheersen van (mogelijke) integrale  risico’s.
 • In het kader van documentmanagement ben je verantwoordelijk voor de controle van contractstukken, het aanwijzen van een sitebeheerder (sharepoint) en je ziet toe op het beheer van de (project)documenten.
 • Je ondersteunt tevens andere projectteams bij de uitvoering van de hierboven omschreven werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar praktijkervaring opgedaan met geïntegreerde, multidisciplinaire contractbeheersing.
 • Kennis van contractmanagement en moderne contractvormen, waaronder UAV-GC.
 • Ervaring met de softwarepakketten MS-Project, Relatics en Sharepoint.
 • Ervaring met het softwarepakket Metacom is een pré.

Als manager projectbeheersing ben je in staat om in processen en structuren te denken waardoor je kritische factoren in een proces en de bedrijfsvoering kunt herkennen.

Je bent zelfstandig, stressbestendig, proactief, analytisch en creatief ingesteld. Je krijgt energie van het verbeteren van processen en het verbinden van mensen. Je bent  communicatief sterk in woord en geschrift en je planning- en organisatievaardigheden zijn uitstekend. Samenwerken binnen een multidisciplinaire omgeving en oplossend vermogen zitten in je genen. Je weet prioriteiten te stellen gericht op wensen vanuit de klant en de organisatie. Het reizen naar onze kantoren en projectlocaties is voor jou geen probleem en je bent dan ook in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden

Een uitdagende functie waarin je kunt meegroeien met de ambities van dit bedrijf. Je krijgt betrokken en enthousiaste collega’s en komt te werken in een dynamisch, innovatief en multidisciplinair bedrijf. Behalve een marktconforme beloning bieden we eveneens uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsfaciliteiten en diverse persoonsgebonden verzekeringen.

Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info@klick-interim.nl of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.