Vacature 

Vacature Lead Project Process Engineer m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Enschede

1 jarig contract

Bedrijfs CAO

Zeton

Uniek bedrijf waar voor petrocehmische opdrachtgevers plants worden uitgedacht maar ook daadwerkelijk gebouwd worden.

Zeton realiseert pilot plants, demonstratie plants en kleine modulaire productie installaties. Daarbij maakt Zeton gebruik van een maatwerk aanpak waarmee Zeton in staat is om  de uitdagende eisen van haar opdrachtgevers om te zetten in hoogwaardige op maat gecreëerde systemen. Iedere installatie die Zeton bouwt wordt naar klantwens gerealiseerd waarbij gebruik wordt gemaakt van de laatste innovaties in procesontwerp, meet en regeltechniek en de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarbij zorgt de geïntegreerde aanpak van Zeton ervoor dat een pilot plant wordt opgeleverd van A tot Z. Van idee tot ontwerp, bouw en oplevering op de locatie van de opdrachtgever.

Als je bij Zeton komt werken ben je vanaf het begin tot het einde betrokken bij een project. Vanaf de beginfase tot aan de uiteindelijke oplevering bij de opdrachtgever. Dat maakt werken bij Zeton echt uniek en zorgt ervoor dat jij je kwaliteiten optimaal tot je recht kunt laten komen. Dankzij ontwikkelingen in de industrie op het vlak van duurzaamheid, innovatie en economische groei groeit de opdrachtenportefeuille van Zeton flink en worden de projecten complexer. Vanuit die gedachte biedt Zeton een professionele en collegiale omgeving waarin engineers zich volop ontwikkelen op technologisch vlak.

Vanwege deze aanhoudende groei zijn we momenteel op zoek naar een Lead Project Process Engineer

De Lead Project Process Engineer is verantwoordelijk voor een gecoördineerde uitvoering van alle engineering activiteiten die samenhangen met de bouw van pilot plants, demonstratie plants & modulaire productie installaties.  Daarbij houdt je overzicht over de engineering activiteiten op het vlak van proces, mechanisch, instrumentatie en besturing en zorg je ervoor dat de doelstellingen op het vlak van techniek worden behaald. Je bent daarbij eveneens de rechterhand van de projectmanager in het plannen en coördineren van het project.

In deze rol ben je typisch een spin in het web: Je stuur proces engineers aan en fungeert als vraagbaak voor technische constructies. Je adviseert opdrachtgevers ten aanzien van design specificaties en bent betrokken bij de inkoop van installatie onderdelen. Je zorgt voor een correcte oplevering van de installaties waarbij je opleveringstesten (FAT/SAT) opstelt, uitvoert en documenteert. Vanuit je drijfveer van continue verbetering evalueer je elk project. Daarnaast stel je jezelf continue de vraag hoe dingen binnen projecten maar ook binnen de organisatie slimmer en beter kunnen en deel je deze voorstellen met je collega’s die je hiervoor zullen waarderen.

Lead Project Process Engineer bij Zeton is een veelzijdige functie. Ieder project waaraan je werkt is nieuw en grensverleggend. Het is een rol waarin je telkens wordt uitgedaagd om innovatieve oplossingen te creëren. Waarin je zult werken in een enthousiast, professioneel en gedreven team en waarbij je de rol vervult om de technologie te verwezenlijken die de opdrachtgevers van Zeton in staat stelt om haar doelstellingen te realiseren op het vlak van duurzaamheid en innovatie.

Wie zoeken wij voor deze functie?

Om deze functie tot een succes te maken herken je jezelf in het volgende profiel:                                                                                                                                   Je technische bagage:

 • Een afgeronde WO opleiding chemische technologie, warme werktuigbouw, procestechnologie of gerelateerd.
 • Je bent bekend met het ontwerpen van procestechnologische installaties; bij voorkeur op pilot schaal.
 • Je hebt een brede technische aanleg en hebt interesse in de disciplines mechanical, electrical & control en weet deze samen te brengen teneinde oplossingen te realiseren.

Als persoon: 

 • Je bent in staat om complexe en specifieke projectinformatie inclusief randvoorwaarden mondeling en schriftelijk te communiceren richting je collega’s en opdrachtgevers. Dit kun je in het Engels en het Nederlands.
 • Je beschikt over zeer goed ontwikkelde luistervaardigheden; je luistert diep en aandachtig om de doelstellingen van een project helder te krijgen en gebruikt dezelfde luistervaardigheden in de omgang met specialisten binnen hun vakgebied teneinde een goede sturing te geven en in teamverband goede ontwerpen te realiseren.
 • Vanuit een basis van vertrouwen en professionaliteit werk je samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.
 • Vanuit je resultaatgerichte houding, je besluitvaardigheid en stressbestendigheid zorg je ervoor dat zaken voor elkaar komen binnen de gestelde tijd.
 • Je bent in staat om een basisontwerp te doorgronden en deze te vertalen in het ontwerp van een installatie die voldoet aan alle specificaties ten aanzien van technologie, veiligheid, kwaliteit en prijs. Hierbij kun je prioriteren en hoofd en bijzaken van elkaar scheiden.
 • Dankzij je pro-actieve & zelfsturende houding ben je goed in staat om de benodigde informatie te verzamelen die nodig is voor het realiseren van proces ontwerpen. Ook deel je graag je inzichten die je hebt opgedaan tijdens en na het uitvoeren van de projecten.
 • Je bent prettig in de omgang en levert een actieve bijdrage aan de prettige sfeer en het professionele karakter van Zeton.

 Wat kun je nog meer van Zeton verwachten?

Zeton hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en biedt je hiervoor uitgebreide studiemogelijkheden. Daarnaast biedt Zeton:

 • Goed salaris met winstdelingsregeling
 • Goede pensioenregeling
 • 26 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Intensieve samenwerking met interessante opdrachtgevers in de proces industrie van startups tot multinationals, in de chemie, de voeding, olie & gas , pharma en biotech.
 • Informele werksfeer, prettige collega’s
 • De mogelijkheid om jezelf blijven ontwikkelen onder andere door Technische / vakinhoudelijke trainingen of studie

 Geïnteresseerd?

Stuur uw CV met 2 referenties met uw wensen naar info@klick-interim.nl of bel met Marja Padberg 06-10985160 wanneer er nog vragen zijn.

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli