Vacature Uitvoerder m/v

Vacature Uitvoerder m/v

Locatie:

Contract:

CAO:

Klant:

Bijzonderheden:

Botlek

1 jarig contract

Bouw CAO/ Metaal CAO

Landelijke aannemer

Prijswinnende werkgever

Als Uitvoerder Boiler ben je de spil in een afwisselende projectenomgeving.
Het bedrijf houdt zich bezig met onderhoud en revisies van (industriële) boilers en fornuizen.

Werkzaamheden

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het organiseren van en leiding geven aan de dagelijkse uitvoering van projecten/ stops. Bij een stop werk je in een hecht team en zorgen jullie er met elkaar voor dat de werkzaamheden binnen de gestelde tijd gereed zijn. Dit betekent dat er tijdens de stop in ploegen wordt gewerkt inclusief weekend(dagen), uiteraard verdelen jullie dit goed met elkaar. Je zorgt ervoor dat het project binnen de gestelde bestekeisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt.

In het voortraject help je mee (vanuit je kennis als uitvoerder) in het calculatieproces en ondersteun je bij het maken van het plan van aanpak voor specifieke en/of bijzondere projecten zoals het in- en uithijsen van bundels van fornuizen. In de voorbereiding zorg je ervoor dat je kennis hebt van het contract, werkmap, planning en werkbegroting.

Tijdens de uitvoering zorg je voor tijdig inzet van personeel en machines, roep je materiaal/materieel af en signaleer je meer- minderwerk. Je houdt toezicht op de werkzaamheden en de kwaliteit van deze werkzaamheden beoordeel je dagelijks, zo nodig stuur je bij. Je bewaakt de voortgang van het project. Tevens stuur jij de subcontractors binnen een project aan. Uiteraard bewaak je (mede) de kosten en opbrengsten van het project en heb je contact met de klant en andere projectbetrokkenen.

Als je wordt ingezet op kleine werken of je wordt opgeroepen tijdens een SOS-dienst dan ben je in staat om deze zelfstandig uit te voeren. Je kan zelf reparatiemethodes opstellen en deze overleggen met de klant en/ of NOBO.

Veiligheid is prioriteit nummer 1, je zorgt ervoor dat jij en jouw team werken volgens de veiligheid, arbo- en milieuplannen.

Wat hebben wij te bieden?

Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Je krijgt een contract voor 1 jaar rechtstreeks bij dit bedrijf met de intentie deze te verlengen naar onbepaalde tijd. Ook bestaat de mogelijkheid om er als ZZP-er tijdelijk te werken of op projectbasis. De voorwaarden primair zijn een markt-conform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan..

Locatie: door geheel Nederland, maar voornamelijk in de Botlek.  Aantal uur per week: 40 uur. 

Contractduur: Project of vast, beide is mogelijk, afhankelijk van jou wens.Salaris: €3.500,00 tot €4.800,00 /maand

Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV bij voorkeur in Word, met je salarisindicatie en 2 referenties. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160, nadat ik je gegevens heb ontvangen, neem ik telefonisch contact met je op om de werkwijze door te nemen. Je kunt mailen naar: m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli