Vacature Werkvoorbereider m/v

  • Voor een bedrijf in Vinkeveen gevestigd dat reeds 92 jaar bestaat zijn wij op zoek naar een spin in het web. Het bedrijf ontwerpt en voert van werktuigbouwkundige projecten uit in het water segment. Zij bouwen nieuwe werktuigbouwkundige- en elektrotechnische installaties op het gebied van (afval)water transport en zuiveringen. Zij richten zich onder meer op drinkwater pompstations, poldergemalen, rioolgemalen, boostergemalen en stuwen. Er zijn korte lijnen en er wordt in een hecht team samengewerkt. Het bedrijf telt ongeveer 45 medewerkers en 15 tot 25 tijdelijke medewerkers.

Werkzaamheden
Als werkvoorbereider heb je een centrale rol binnen het bedrijf, je zorgt dat de opdrachten die binnen komen volgens eisen en planning worden uitgevoerd. Je organiseert en inventariseert wat er nodig is en besteld en/of reserveert dit. Verder zorg je ervoor dat je collega’s die de uitvoering verzorgen goed geïnformeerd zijn en weten wat er verwacht wordt. Je onderhoud ook het contact met de projectleider en informeert deze over status, vorderingen en verzameld de benodigde informatie.

Profiel

  • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
  • Je bent en denkt commercieel en houdt het belang van het bedrijf in de gaten
  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur werktuigbouwkundig
  • Ervaring en kennis van waterbeheersing systemen
  • Bij voorkeur in bezit van basisveiligheid voor leidinggevenden (VCA-2)
  • Je bezit leidinggevende kwaliteiten en bent pragmatisch ingesteld 

Wat hebben wij te bieden?
Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Je krijgt een contract voor 1 jaar met de intentie deze te verlengen naar een vast dienstverband voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn een marktconform salaris gebaseerd op een 40-urige werkweek en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen (ATV). Daarnaast bouw je pensioen op bij het bedrijfstakpensioenfonds voor de Bouwnijverheid.

Omschrijving bedrijf
Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten