Werkvoorbereider Verkeerstechniek m/v Afdeling Beheer & Onderhoud

Deze werkgever verzorgt specialistische, duurzame en veilige oplossingen voor infrastructurele vraagstukken. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, installeert, beheert en onderhoudt complexe verkeerskundige oplossingen op het hoofd- en onderliggend wegennet en integrale oplossingen in de besturingstechniek voor bruggen, sluizen en tunneltechnische installaties. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het creëren van veilige verkeersomstandigheden en een optimale doorstroming bij wegwerkzaamheden en evenementen. De brede expertise spitst zich toe op het bedenken, ontwerpen en installeren van oplossingen voor een veilige en vlotte doorgang van het verkeer. Tevens kan zij de totale verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de realisatie van geleiderailconstructies op zich nemen. Het bedrijf richt zich op de markten voor verkeers- en besturingstechniek en verkeersmanagement.

Als werknemer kun je je goed ontwikkelen binnen deze boeiende organisatie. Er is zelfs een eigen bedrijfsschool. Het ontwikkeling van werknemers en het voorop lopen qua kennis en expertise in de branche, is een belangrijke doelstelling binnen het bedrijf.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. Je gaat aan het werk op een van onze uitdagende projecten na de bouw van bijvoorbeeld een grote tunnel of een viaduct. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk dat alle elektrische installaties van de tunnel beheert en onderhouden worden. Als spin in ’t web is de uitdaging om verschillendestakeholders te verbinden en ondersteunen. Je levert als werkvoorbereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten.

Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook ben je bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde projectplanningen. Samen met onze partners en leveranciers zorg jij ervoor dat alle middelen goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw ongestoord (LEAN) kan plaatsvinden.

Onze organisatie kent vaste projectteams, zodat kennisuitwisseling en samenwerking staat centraal. Ons team is goed op elkaar ingewerkt en bevindt zich in een open kantooromgeving. Uiteraard werk je nauw samen met de uitvoering en kom je regelmatig op de projecten die zich in het gehele land kunnen bevinden.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting elektrotechniek;

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider;

 • Ervaring met het werken in integrale projecten (Civiel, Bouw, Wegen etc.) is een pré;

 • Je houdt van een uitdaging, van vernieuwing en hebt graag contact met klanten (intern- en extern);

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift;

 • Je denkt en werkt mee aan verbeterprocessen zoals Operation Excellent en Lean;

 • Je kunt zelfstandig en oplossingsgericht werken;

 • Je kunt goed met druk om gaan.

  Wat hebben wij te bieden?

  Een aantrekkelijke functie met dynamiek. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is een eigen business school, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. De voorwaarden primair en secundair zijn volgens CAO. Metaal & Techniek, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je krijgt een vaste aanstelling of eerst een jaarcontract via Klick-Interim en je geniet van een beloning die afhankelijk is van je opleiding, kennis en ervaring. Bij al onze opdrachtgevers heerst een hands-on mentaliteit. Samen de klus klaren op een kwalitatief hoog niveau, dat is waar zij én wij voor staan.

  Omschrijving bedrijf

  Het bedrijf is een vaste relatie van Klick-Interim. Hierdoor ben je verzekerd van een aantrekkelijke baan in een gezond bedrijf.

  Interesse?

  Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan vandaag nog je CV bij voorkeur in Word opmaak. Neem voor meer informatie contact op met Klick-Interim, Marja Padberg, 06-10985160, m.padberg@klick-interim.nl

Back-office

Certificaten

Copyright © Klick-Interim | Design & Seo by www.bulldata.nl Trulli